11.6.2013 11:22

«Οφειλόμενη απάντηση στο Δήμαρχο Χίου»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ ΣΤΟΝ Π. ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Τον αδιέξοδο πόλεμο ανακοινώσεων επιλέγει για μία ακόμη φορά μέσα από ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εργαζομένων στους ΟΤΑ που με νεότερο δελτίο Τύπου ανταπαντά στον Π. Λαμπρινούδη σχετικά με το έργο του ΧΥΤΑ σημειώνοντας:

«Προφανής όσο και καταδικασμένη σε αποτυχία η νέα προσπάθεια του Δημάρχου Χίου κ. Πολύδωρου Λαμπρινούδη να φέρει σε αντιπαράθεση το Σωματείο μας με μερίδα συναδέλφων μας , αυτή τη φορά των τεχνικών υπηρεσιών . Ανάλογη αποτυχημένη προσπάθεια είχε κάνει με συναδέλφους μας στον τομέα της Καθαριότητας .

Κατά το Δήμαρχο λοιπόν, υπεύθυνοι για τη μη ύπαρξη δρόμου αναλόγων προδιαγραφών προς το νέο ΧΥΤΑ, είναι οι υπάλληλοι των Τεχνικών Υπηρεσιών.

Δική μας δε άποψη, ξεκάθαρα, είναι ότι την ευθύνη γι αυτή την τραγελαφική κατάσταση έχει ο ίδιος και όσοι άλλοι αιρετοί αποφάσισαν και σχεδίασαν αυτό το έργο,  βάζοντας ως  πρώτη προτεραιότητα την προσωπική τους προβολή και όχι τη λειτουργικότητα του έργου προς όφελος των κατοίκων του Νησιού μας. Αυτοί λοιπόν πρέπει να δώσουν εξηγήσεις και να μην μεταθέτουν  όπως συνηθίζουν  στα δύσκολα τις ευθύνες αλλού.

Μια δε και είχε την τόλμη να αναφερθεί και στην πολυδιαφημισμένη ανακύκλωσή του,  ας πει επιτέλους στους πολίτες της Χίου,  υπάρχει τελικά σύμβαση ανάθεσης,  υπάρχουν οι απαιτούμενες άδειες , λειτουργεί πραγματικά η ανακύκλωση ή μόνο επικοινωνιακά ;»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ