21.3.2014 12:32

ΟΔΥΣΣΕΙΑ μέσα και έξω

Τα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά της βάζει η Οδύσσεια, στήνοντας τραπεζάκια έξω.  Από σήμερα η Οδύσσεια προσκαλεί να γνωρίσετε τη μοναδική φιλοξενία της και στα τραπεζάκια στον υπαίθριο χώρο επί της προκυμαίας. Η Άνοιξη θέλει καλό καφέ, καλή παρέα, κρασί, ουζάκι, μπύρα και πολλά τραγούδια…… Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ο μοναδικός Μιχάλης Παούρης και η μπάντα του θα μας ταξιδέψουν σε πέλαγα αλαργινά. Την Κυριακή το μεσημέρι τα αηδονάκια της Χίου (Αντωνία,Αντώνης,Παντελής ,Γιώργος…) συντροφιά με τον Μιχάλη Παούρη και τον Στέφανο Κόκκαλη θα μας κεράσουν τραγούδια και νεανική αύρα… Το απόγευμα της Κυριακής 18.00 οι μουσικοί της Χίου θα έχουν την μοναδική εμπειρία ενός σεμιναρίου του Μιχάλη Παούρη. Την Κυριακή και την Δευτέρα στις 22.00 ο Στέφανος Κόκκαλης θα μας δείξει πως η Ελλάδα ακόμα τραγουδά και μαγεύει όλο τον κόσμο. Μοναδικές μελωδίες, εκπληκτική ατμόσφαιρα BRIO και νοσταλγική διάθεση που θα μας συνεπάρει. Τέλος την Τρίτη 25 η Μαρτίου μετά την παρέλαση δοκιμάστε τον καφέ, το κρασί, ή την μπύρα και το ουζάκι σας …Θα σας κεράσουν μουσικές και τραγούδια η Αντωνία, ο Γιώργος, ο Αντώνης και ο Στέφανος Κόκκαλης. Οι λάτρες του κρασιού θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τον Οινοχόο της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ Κλέαρχο Καννελάκη τη Δευτέρα και την Τρίτη 24-25 Μαρτίου και να γευτούν κρασιά από την κάβα που εκείνος θα τους προτείνει.
ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΔΥΣΣΕΙΑ Λ.ΑΙΓΑΙΟΥ 102 ΠΡΟΚΥΜΑΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 22710-20585 / 6942222250 Facebook:odysseywinebar

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ