29.10.2014 11:19

Οδηγός Διαπλοκής

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΧΙΟΥ

Αμερικανικός βραβευμένος κινηματογράφος αυτή την εβδομάδα από την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου. Επί της οθόνης θα προβληθεί την Παρασκευή στις Η Κινηματογραφική Λέσχη Χίου προβάλει την Παρασκευή 31 -10-2014   και ώρα 20:30 στο Ομήρειο Π.Κ.Χ. η πολυβραβευμένη αμερικανική ταινία του Ντέιβιντ Ο' Ράσελ  'Οδηγός Διαπλοκής'

Πρόκειται για μια δραματική κωμωδία τπ σενάριο της οποίας υπογράφει ο Έρικ Γουόρεν Σίνγκερ μαζί με τον Ντέιβιντ  Ο. Ράσελ που έχει και τη σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστούν: Κρίστιαν Μπέιλ, Έιμι Άνταμς, Μπράντλεϊ Κούπερ, Τζένιφερ Λόρενς, Τζέρεμι Ρένερ

 

Στο Νιού Τζέρσεϊ του 1978, ένα ζευγάρι απατεώνων παγιδεύεται από ένα φιλόδοξο πράκτορα του FBI και αναγκάζεται να συνεργαστεί σε μια επιχείρηση που φιλοδοξεί να ξεσκεπάσει ένα κύκλωμα εκτεταμένης πολιτικής διαπλοκής.

Μετά το The fighter και τον πολύ επιτυχημένο Οδηγό αισιοδοξίας, ο Ντέιβιντ Ο. Ράσελ ενώνει το καστ των 2 ταινιών σε μια δραματική σάτιρα, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα. Μέσα από μια σειρά από χιουμοριστικές σκηνές και αλλόκοτα γεγονότα μας παρουσιάζει μια ιστορία πολιτικής διαφθοράς, ερωτικών τριγώνων και μικροαπατεώνων που προσπαθούν να πιάσουν την καλή. Η σκηνοθεσία επικεντρώνει στις εξαιρετικές ερμηνείες των τεσσάρων κεντρικών προσώπων, οι οποίες μοιάζουν να συμπληρώνουν μοναδικά η μία την άλλη.

Τα εξαιρετικά κοστούμια με τα εντυπωσιακά υφάσματα, τα υπερβολικά χτενίσματα αλλά και η καταπληκτική ντίσκο μουσική που ντύνει την ταινία συνθέτουν υπέροχα την vintage ατμόσφαιρα των τελών της δεκαετίας του ’70 σε μία από τις πιο ψυχαγωγικές, εξαιρετικά ερμηνευμένες και δεξιοτεχνικά σκηνοθετημένες ταινίες της περσινής χρονιάς.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ