29.1.2014 16:58

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναθεωρήσει όλα τα φορολογικά μέτρα της τετραετίας BINTEO

ΑΠΕΦΥΓΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ Η ΑΝ. ΠΟΥΛΑΚΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισε στη Βουλή  το φορολογικό νομοσχέδιο που εφαρμόζεται από την 1η Ιανουαρίου και οδηγεί τους επαγγελματίες στον ξαφνικό θάνατο.  Η κοινωνία τώρα αντιλαμβάνεται τι ψηφίστηκε και είναι έτοιμη να αντιδράσει», τόνισε στη χθεσινή  συνέντευξη Τύπου η οικονομολόγος Άννα Κιουτσοκιόζογλου-Πουλάκη, μέλος του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ –ΔΟΥ και μέλος του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανατροπή αυτής της πολιτικής θα διεκδικηθεί σοβαρά μόνο αν βγουν μπροστά όλα τα συλλογικά όργανα των επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων. «Αν δεν βγει μπροστά ο λαός, δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα», τόνισε.
Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά να ανασταλεί η εφαρμογή του νέου νόμου και να αναθεωρηθούν όλα τα φορολογικά  μέτρα που έχουν θεσπισθεί από τη μνημονιακή κυβέρνηση την τελευταία τετραετία.

Αποψίλωση

Ως αποδεικτικό στοιχείο των σκοπιμοτήτων που υπηρετεί η κυβέρνηση ανάφερε την αποψίλωση των οικονομικών ελεγκτικών οργανισμών, τακτική που προστατεύει τη φοροδιαφυγή και δεν υπηρετεί την πάταξη της.
Χρησιμοποιώντας ως εφαλτήριο την πάγια διαπίστωση ότι όλοι προεκλογικά λένε τα ίδια, αλλά δεν τα εφαρμόζουν όταν αναλάβουν την εξουσία, κάλεσε το λαό να δώσει την ευκαιρία στο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει, για να αποδείξει ότι θέλει, μπορεί και διαθέτει τα πολιτικά εχέγγυα να μετατρέψει σε πράξη τις θέσεις και τις εξαγγελίες του.

Διαβούλευση και σύγκλιση

«Ας μας δοκιμάσουν για να δουν τη δυνατότητα του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει αυτά που λέει. Τώρα οι κουβέντες είναι ατέρμονες και κανένας δεν μπορεί να πεισθεί αν δεν δει  αποτέλεσμα. Θα εφαρμόσουμε το πρόγραμμα μας μετά από διαβούλευση και συγκλίσεις με το λαό, δε θα συνεργαστούμε με αυτούς που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση», πρόσθεσε, καλώντας τον κόσμο να δοκιμάσει και μια άλλη πολιτική.

http://www.youtube.com/watch?v=KsI5El0N1BY

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ