Ειδήσεις

2/6/16 9:49

τελ. ενημ.: 2/6/16 9:49

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου νοιάζεται για τους πολίτες»

Να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την ψήφιση του μνημονίου και το επερχόμενο τσουνάμι ανατιμήσεων από την αύξηση του Φ.Π.Α., επιχειρεί μέσα από ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος κάνει λόγο για ανάταξη της δημόσιας υγείας μέσα από την πρόσληψη 6 ειδικευμένων ιατρών στο «Σκυλίτσειο» παρά την απαγόρευση προσλήψεων τα τελευταία 6 χρόνια.

Παράλληλα δεσμεύεται δημόσια ότι για πρώτη φορά φέτος μετά 20 χρόνια, τα σχολεία θα λειτουργήσουν χωρίς ελλείψεις και θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία χωρίς καταργήσεις ή συγχωνεύσεις.

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στην έκπτωση του 15% στην τιμή της κιλοβατώρας που  ισοδυναμεί με έκπτωση 8% - 15% στο σύνολο του τιμολογίου, αναλόγως του ποσοστού των τελών στις διάφορες κατηγορίες τιμολογίων. «Αν δεν είναι η πρώτη, είναι από τις ελάχιστες φορές που το Δημόσιο επιβραβεύει τους συνεπείς στις υποχρεώσεις τους πολίτες», καταλήγει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου  νοιάζεται πάντα και προσπαθεί για την καλυτέρευση όλων των υπηρεσιών προς τους πολίτες και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης». 

Σχόλια άρθρου: 0