2.6.2016 9:49

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου νοιάζεται για τους πολίτες»

Να αμβλύνει τις εντυπώσεις από την ψήφιση του μνημονίου και το επερχόμενο τσουνάμι ανατιμήσεων από την αύξηση του Φ.Π.Α., επιχειρεί μέσα από ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος κάνει λόγο για ανάταξη της δημόσιας υγείας μέσα από την πρόσληψη 6 ειδικευμένων ιατρών στο «Σκυλίτσειο» παρά την απαγόρευση προσλήψεων τα τελευταία 6 χρόνια.

Παράλληλα δεσμεύεται δημόσια ότι για πρώτη φορά φέτος μετά 20 χρόνια, τα σχολεία θα λειτουργήσουν χωρίς ελλείψεις και θα λειτουργήσουν όλα τα σχολεία χωρίς καταργήσεις ή συγχωνεύσεις.

Τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ στέκεται στην έκπτωση του 15% στην τιμή της κιλοβατώρας που  ισοδυναμεί με έκπτωση 8% - 15% στο σύνολο του τιμολογίου, αναλόγως του ποσοστού των τελών στις διάφορες κατηγορίες τιμολογίων. «Αν δεν είναι η πρώτη, είναι από τις ελάχιστες φορές που το Δημόσιο επιβραβεύει τους συνεπείς στις υποχρεώσεις τους πολίτες», καταλήγει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου  νοιάζεται πάντα και προσπαθεί για την καλυτέρευση όλων των υπηρεσιών προς τους πολίτες και την καλυτέρευση των συνθηκών διαβίωσης». 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ