26.1.2015 15:17

Ο Σαμαράς παραδίδει την πρωθυπουργία και δρομολογεί συνέδριο της ΝΔ

Στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην λεωφόρο Συγγρού με τους στενούς του συνεργάτες είναι από το πρωί ο απερχόμενος πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ο οποίος μεθοδεύει τις επόμενες κινήσεις του. 

Κατά την διάρκεια της ημέρας ο κ. Σαμαράς θα πάει στο Μέγαρο Μαξίμου για να παραδώσει στο νέο πρωθυπουργό που εν τω μεταξύ θα έχει ορκιστεί στο Προεδρικό Μέγαρο. 

Ο κ. Σαμαράς θα συγκαλέσει εντός των προσεχών ημέρων τα κομματικά όργανα, την Εκτελεστική Γραμματεία και την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος όπου και θα ανακοινώσει την διοργάνωση συνεδρίου του κόμματος. 

Πάντως ήδη έγινε η πρώτη αντιπολιτευτική κίνηση με ανακοίνωση της εκπροσώπου του κόμματος Μαρίας Σπυράκη η οποία αναφέρει σχολιάζοντας την απόφαση του νέου πρωθυπουργού να αναλάβει τα καθήκοντά του με πολιτικό όρκο και χωρίς την παρουσία του Αρχιεπισκόπου: «Πολύ άσχημα ξεκίνησε ο κ. Τσίπρας. Αγνοεί επιδεικτικά μία παράδοση αιώνων του Ελληνικού Έθνους η πορεία του οποίου είναι συνυφασμένη με την Ορθοδοξία». 

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ