14.2.2014 12:56

«Ο λαός δεν ξέχασε τις τράμπες»

ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑ.Σ. ΚΑΤΑ Π. ΒΡΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΗ

Ανάβει για τα καλά πλέον το φυτίλι της προεκλογικής αντιπαράθεσης με τη Λαϊκή Συσπείρωση να εκδίδει ανακοίνωση μέσα από την οποία χαρακτηρίζει τον υποψήφιο Δήμαρχο Χίου Π. Βρουλή ως «υποψήφιο του σωλήνα» και «μεγάλο απόντα» από τα δρώμενα της Περιφέρειας στην οποία τον έταξε ο χιώτικος λαός.

Η Λαϊκή Συσπείρωση χαρακτηρίζει ως «κάλπικο δίπολο» το δίδυμο Λαμπρινούδη- Βρουλή σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «οι εκθέσεις ιδεών» του δεύτερου « αποδίδουν όρκους πίστης και υπακοής στα μνημόνια και τον Καλλικράρη».

Τέλος κάνει λόγο για «τράμπες» μεταξύ των δύο υποψηφίων στις προηγούμενες εκλογές τις οποίες δεν ξέχασε ο χιώτικος λαός.

«Ως υποψήφιος του σωλήνα παρουσιάστηκε ξανά στην πολιτική ζωή του τόπου ο κ. Βρουλής και μάλιστα , βλέποντας , όπως λέει το κενό της αντιπολίτευσης!!!

Όταν  είσαι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΩΝ  από τα δρώμενα της Χίου, αλλά και από τα δρώμενα της περιφέρειας , στην οποία τον έταξε ο χιώτικος λαός στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να υπηρετήσει τα συμφέροντά  του ,  είναι απολύτως φυσικό και για μας κατανοητό να μη βλέπεις όχι μόνο τον αγώνα των άλλων, αλλά κα να διεκδικείς ρόλο μεσσία.

Αυτό που ξεκάθαρα ο κ. Βρουλής μας λέει είναι ότι είμαι εδώ, πρόθυμος για όλα , ώστε ο λαός μας να συνθλίψει τα οράματα της ζωής του ανάμεσα σε Λαμπρινούδη –Βρουλή, να εγκλωβιστεί ξανά  σε ένα κάλπικο δίπολο που το μόνο που θα του προσφέρει είναι νέα δεινά, νέο τέλμα, νέο ιερατείο και παρατρεχάμενους μνηστήρες, νέα ρουσφέτια,  με λίγα λόγια να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς, άλλωστε δεν πέρασαν δα και αιώνες από τη θητεία Βρουλή ούτε από τις «τράμπες Λαμπρινούδη- Βρουλή» στις τελευταίες εκλογές τοπικής διοίκησης», σημειώνει η ΛΑ.Σ.. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ