14.3.2017 16:45

Ο Κ. Παπαϊωάννου ομιλητής σε εκδήλωση της ΛΑΘΡΑ;

«Οι συνέπειες της συμφωνίας ΕΕ-Τουρκίας» είναι ο τίτλος εκδήλωσης ομιλίας που διοργανώνει η ΛΑΘΡΑ; με τον ομιλητήτον Κωστή Παπαϊωάννου τ. Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Ένα χρόνο μετά τη συμφωνία ο κόσμος που εγκλωβίστηκε στα νησιά και στη Χώρα μας, αλλά και οι τοπικές κοινωνίες, βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση, που φαίνεται να γίνεται ακόμα πιο σκληρή το επόμενο χρονικό διάστημα. Την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί θα αναλύσει ο κ. Κωστής Παπαϊωάννου τ. Γενικός Γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, αναφέρει η ΛΑΘΡΑ; Στην ανακοίνωση της προσκαλώντας τον κοινό στη συζήτηση την Παρασκευή στις  19.00 στη Βιβλιοθήκη Κοραής.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ