4.6.2012 18:34

«Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας» του Νηλ Σάιμον.

"ΗΧΗΡΟ" ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟΜΗΝΑ

Με ηχηρά ονόματα ξεκινούν τα πολιτιστικά δρώμενα που θα φιλοξενηθούν φέτος το καλοκαίρι στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στον Καστρομηνά. Την Παρασκευή(8/6) για μια παράσταση στις 21:30, οι χιώτες θεατρόφιλοι μπορούν να απολαύσουν την σύγχρονη κωμωδία «Ο φυλακισμένος της διπλανής πόρτας» του Νηλ Σάιμον με πρωταγωνιστές τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Λέχου.
Συγγραφέας: Νηλ Σάιμον
Σκηνοθεσία: Γρηγόρης Βαλτινός
Παίζουν: Γρηγόρη Βαλτινός, Κατερίνα Λέχου, Υβόννη Μαλτέζου, Κώστας Φλωκατούλας, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Φωτεινή Ντεμίρη, Στάθης Νικολαϊδης.
Τη σκηνοθετική επιμέλεια αναλαμβάνει ο Γρηγόρης Βαλτινός.
Πρόκειται για μία εξαιρετικά επίκαιρη και ανατρεπτική κωμωδία με τον Γρηγόρη Βαλτινό και την Κατερίνα Λέχου σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Πώς είναι να ζεις στη θορυβώδη πόλη, να σκας από τον καύσωνα, οι διπλανοί να το γλεντάνε όλη νύχτα, να μυρίζεις τα σκουπίδια από τους ξέχειλους κάδους, να απεργούν τα νοσοκομεία και τα Μέσα Μεταφοράς, να πέφτεις θύμα ληστείας, να σε διώχνουν από τη δουλειά σου, να μένεις κλεισμένος στο διαμέρισμά σου σαν φυλακισμένος, να απογοητεύεσαι από το πολιτικό σύστημα, να καταρρέουν όλα γύρω σου, να φοβάσαι τη φτώχεια, να μη σε καταλαβαίνει η οικογένειά σου και να σε μπουγελώνει με έναν κουβά νερό ο γείτονας του πάνω ορόφου επειδή έβρισες τον σκύλο του; Είναι πολλά όλα αυτά για την ψυχολογία ενός μεσήλικα άντρα; Έχει ελπίδες να γλιτώσει τον νευρικό κλονισμό; Κι αν όλα αυτά ακούγονται τόσο πολύ τραγικά, υπάρχει περίπτωση να χωρούν σε μια τρελή κωμωδία;
Συντελεστές
Σκηνοθεσία–μετάφραση–μουσική επιμέλεια: Γρηγόρης Βαλτινός
Σκηνικά–κοστούμια : Γιώργος Πάτσας
ΦωτισμοΊ: Μελίνα Μάσχα.
Βοηθός σκηνοθέτης: Χαρά Μπαλτά
βοηθός σκηνογράφου: Λουκία Μινέτου.
Φωτογραφίες: Θωμά Χρυσοχοϊδης.
 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ