15.6.2012 15:31

"Ο Επαναστάτης της δεκάρας"

Ο υποψήφιος Βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Μουσουρούλης, απαντώντας σε όσα δήλωσε ο υποψήφιος Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Δημήτρης Γκοζκόζης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστούμε τον Δ. Γκοζκόζη, για την απαγγελία του γνωστού ποιήματος του ‘επαναστάτη της δεκάρας’. 
Στις προσωπικές επιθέσεις απαντά η πορεία μου και το γεγονός ότι είμαι καθαρός, σε αντίθεση με πολλούς εξαρτημένους ή ανεξάρτητους...   
Για τα υπόλοιπα, θέλω να πω πως οι Χιώτες πράγματι έχουν περηφάνια, καπατσοσύνη και ψυχική δύναμη. Και ευτυχώς αυτές οι αρετές δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα, πολύ περισσότερο στη θρασεία πατριδοκαπηλία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Επ’ αυτού, αφού αρέσουν οι λέξεις στον κ. Γκοζκόζη, παραπέμπω στον ορισμό της: Πατριδοκαπηλία (η): η σκόπιμη συναισθηματική φόρτιση του λαού σχετικά με εθνικά θέματα για την επίτευξη ιδιοτελών σκοπών, ατομικών συμφερόντων – πολιτικοί που επιδίδονται σε αυτήν, για να αναρριχηθούν στην εξουσία»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ