3.10.2014 10:21

Ο βιρτουόζος στο Ομήρειο

Προβολή της ταινίας «ο βιρτουόζος», σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Χίου διοργανώνει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου, η Κινητή Μονάδα ψυχικής Υγείας του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου.

Πρόκειται για μια αληθινή ιστορία βασισμένη στο βιβλίο του StephenLopez. Η ταινία αφηγείται την ιστορία ενός δημοσιογράφου που προσπαθεί να συμπληρώσει το κενό της προσωπικής του ζωής και να επανορθώσει για την αποτυχία του σε αυτό τον τομέα, μέσω της σχέσης που αναπτύσσει με έναν άστεγο μουσικό, ο οποίος πάσχει από σχιζοφρένεια.

Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα ψυχικά νοσήματα. Την πρωτοβουλία πήραν από κοινού το 1994 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η ταινία θα προβληθεί στο χώρο του Ομηρείου Πνευματικού Κέντρου, την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 20:30.

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ