24.1.2013 21:47

«Ντρέπομαι να πάω στο καφενείο του χωριού μου»

Την πολύ δύσκολη θέση των παρέδρων των Τοπικών Συμβουλίων ανέδειξε αφενός η απουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας τους από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., περίπου 8 όλοι κι όλοι έδωσαν το παρόν, και η σύντομη τοποθέτηση του παρέδρου των Καρυών.

«Ντρέπομαι πια να πάω στο καφενείο και φυλάγομαι στο δρόμο να μην αντικρίζω συγχωριανούς μου. Πως να αιτιολογώ ότι από όσα ψηφίζουμε στο τέλος δε γίνεται τίποτα;», αναρωτήθηκε ο κ. Δημ. Κρητικός, για να εισπράξει τους κεραυνούς Λαμπρινούδη ότι κακώς μηδενίζει τα πάντα. «Ας γίνει κάτι, έστω και με αυτεπιστασία», ζήτησε ο πρόεδρος των Καρυών.

Ωστόσο την αιτία της κακοδαιμονίας των χωριών φανέρωσε και η στάση του προέδρου των Πατρικών. Ενώ την ώρα της ψηφοφορίας αναρωτήθηκε τί ακριβώς τους ζητούν να εγκρίνουν, χωρίς να γνωρίζουν τι έργα προβλέπονται ανά τοπικό διαμέρισμα, στο τέλος σήκωσε το χέρι του και το ψήφισε!

Η στάση του κ. Ρηγάκη και το άδειασμα των ισχυρισμών του σε λιγότερο από ένα λεπτό από τον ίδιο, έκανε πολλούς να συμπεράνουν ότι με τόσο προσηλωμένα στη δημοτική αρχή τοπικά συμβούλια δεν είναι περίεργο που ο ρόλος τους έχει σχεδόν απαξιωθεί.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Πριν 2 ημέρες

SUPER FALL OFFERS στα Entos