Ειδήσεις

24/1/13 21:47

τελ. ενημ.: 24/1/13 21:47

«Ντρέπομαι να πάω στο καφενείο του χωριού μου»

Την πολύ δύσκολη θέση των παρέδρων των Τοπικών Συμβουλίων ανέδειξε αφενός η απουσία της συντριπτικής πλειοψηφίας τους από την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., περίπου 8 όλοι κι όλοι έδωσαν το παρόν, και η σύντομη τοποθέτηση του παρέδρου των Καρυών.

«Ντρέπομαι πια να πάω στο καφενείο και φυλάγομαι στο δρόμο να μην αντικρίζω συγχωριανούς μου. Πως να αιτιολογώ ότι από όσα ψηφίζουμε στο τέλος δε γίνεται τίποτα;», αναρωτήθηκε ο κ. Δημ. Κρητικός, για να εισπράξει τους κεραυνούς Λαμπρινούδη ότι κακώς μηδενίζει τα πάντα. «Ας γίνει κάτι, έστω και με αυτεπιστασία», ζήτησε ο πρόεδρος των Καρυών.

Ωστόσο την αιτία της κακοδαιμονίας των χωριών φανέρωσε και η στάση του προέδρου των Πατρικών. Ενώ την ώρα της ψηφοφορίας αναρωτήθηκε τί ακριβώς τους ζητούν να εγκρίνουν, χωρίς να γνωρίζουν τι έργα προβλέπονται ανά τοπικό διαμέρισμα, στο τέλος σήκωσε το χέρι του και το ψήφισε!

Η στάση του κ. Ρηγάκη και το άδειασμα των ισχυρισμών του σε λιγότερο από ένα λεπτό από τον ίδιο, έκανε πολλούς να συμπεράνουν ότι με τόσο προσηλωμένα στη δημοτική αρχή τοπικά συμβούλια δεν είναι περίεργο που ο ρόλος τους έχει σχεδόν απαξιωθεί.

Σχόλια άρθρου: 0