11.1.2016 12:08

ΝΟΤΗΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ: «Μάχη για την οριστική ήττα του λαϊκισμού»

Την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη θέση του νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, χαιρετίζει σε ανακοίνωσή του ο βουλευτής Χίου Νότης Μηταράκης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι το κόμμα μετά την εκλογική διαδικασία της Κυριακής «έκλεισε έναν μεγάλο κύκλο εσωστρέφειας και βγαίνει πλέον, με την συμβολή των χιλιάδων μελών στελεχών και φίλων, πιο δυνατό και πιο ενωμένο».

«Θέλω να συγχαρώ τον Κυριάκο Μητσοτάκη για το μεγάλο αγώνα που έκανε, τη σπουδαία νίκη που πέτυχε και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Προσωπικά, θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια του για την ανασυγκρότηση της Παράταξης μας, την ανανέωση της και τη μάχη που θα δώσει για την οριστική ήττα των δυνάμεων του λαϊκισμού και της δημαγωγίας.

Ο τόπος έχει σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την ανάγκη μιας μεγάλης ευρωπαϊκής και σύγχρονης κεντροδεξιάς παράταξης. Αυτήν την ευθύνη αναλαμβάνουμε και είμαι σίγουρος ότι θα την φέρουμε εις πέρας. Ότι πολύ σύντομα θα κληθούμε εμείς να οδηγήσουμε τη χώρα στην οριστική έξοδο από την κρίση και την επιστροφή της στον δρόμο της ανάπτυξης και της δημιουργίας», ήταν η δήλωσή του. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ