6.2.2016 15:21

ΝΟΔΕ Χίου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα»

Νέα επίθεση στον Ανδρέα Μιχαηλίδη και στον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπολύει μέσα από ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου, αυτή τη φορά με αφορμή το θέμα της αναγκαστικότητας της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου.

«Ενώ μέχρι χθες ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ, το κόμμα της «συλλογικότητας» και της «συνεταιριστικότητας», μας διαβεβαίωνε για την διατήρηση της αναγκαστικότητας  στην Ε.Μ.Χ , με έκπληξη μας ακούσαμε τον βουλευτή Χίου  του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ  να δηλώνει  ότι η αναγκαστικότητα θα καταργηθεί μετά από δήθεν εντολή της Ε.Ε.

Πάνω στον πανικό τους να κρατηθούν στην εξουσία , ξεχνούν την «αριστερή» ιδεολογία τους, καταργούν κεκτημένα ετών  και βάζουν ταφόπλακα στο μοναδικό προϊόν της Χίου.

Για  μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η συγκυβέρνηση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ –ΑΝ.ΕΛ βλάπτει σοβαρά την Ελλάδα και τον τόπο», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου. 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ