22.2.2017 16:41

ΝΟΔΕ Χίου: «Μισές αλήθειες από τον ΣΥΡΙΖΑ»

Για μισές αλήθειες και απόκρυψη της πραγματικής διάστασης των μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση σε βάρος των πολιτών, κατηγορεί τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Χίου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ Χίου αισθάνεται την ανάγκη να υπερασπίζεται συνεχώς κάθε πράξη της κυβέρνησης, όσο παράλογη και αν αυτή είναι.  Εάν όλα ήταν τόσο θετικά όσο τα παρουσιάζουν, οι πολίτες θα έβλεπαν τα απτά αποτελέσματα στην καθημερινότητά τους και δεν θα υπήρχε καμία ανάγκη δικαιολόγησης και υπεράσπισης των κυβερνητικών πολιτικών» αναφέρει εισαγωγικά η ΝΟΔΕ, προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι: «η Τοπική Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ εντέχνως αποφεύγει να αναφερθεί στο 3ο μνημόνιο, στην κατάργηση του ΕΚΑΣ μέχρι το 2019, στις μειώσεις των συντάξεων κατά 30%, στο νέο μη βιώσιμο ασφαλιστικό, στις κοινωνικές αδικίες, στο έλλειμα 1,048 δις ευώ με το οποίο ξεκινά ο νέος ΕΦΚΑ».

« Η Κυβέρνηση κατακρημνίζει όνειρα και φιλοδοξίες και οδηγεί το μεγαλύτερο μέρος της νεολαίας και του επαγγελματικού και επιστημονικού δυναμικού της χώρας σε φυγή στο εξωτερικό. 

Η αλήθεια είναι ότι κανένας πολίτης δεν έχει την παραμικρή εικόνα ως προς το τι του επιφυλάσσει το μέλλον και αυτό είναι έργο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», καταλήγει η ΝΟΔΕ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ