24.1.2014 10:15

Νερό: στοιχείο και στοιχειό

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΑΡΤΙΟΝ»

Καλλιτεχνική έκθεση των μελών του με θέμα «το νερό είναι στοιχείο και στοιχειό» εγκαινιάζει στο Ομήρειο ο Σύλλογος Δημιουργικής Έκφρασης και του «ευ ζην» ΑΡΤΙΟΝ στις 21 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα του νερού.
     Πηγή έμπνευσης στη ζωγραφική, τη γλυπτική, την αγγειοπλαστική, τη μουσική, τη χειροτεχνία, την αρχιτεκτονική το νερό θα αναδείξει τις ιδιότητες του μέσα από τις δημιουργίες που θα εκτεθούν.
     Η μουσική ενός χειμάρρου, ένας καταρράκτης, ο ήχος της βροχής, οι νιφάδες του χιονιού, οι νεροσφυρίχτρες, τα αγγεία του νερού, οι νερόμυλοι και οι μύθοι τους, οι μάγκανοι, οι Νεράιδες της βρύσης, ο Άγιος Γιώργης και ο δράκος, τα σύννεφα, τα ενυδρεία, ο πάγος, τα σπήλαια, ο ουρανός και τόσα άλλα θα αποτελέσουν την έμπνευσή των καλλιτεχνών.
     Οι καλλιτέχνες που επιθυμούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μπορούν να το κάνουν στο email του Συλλόγου και στα τηλ.6937214208 (Β.Κριτάκη) και 6942270444 (Β.Βερβεράκη).

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ