7.12.2012 22:39

Νέος Σηφουνάκης ο Χαρ. Αθανασίου

  • ΚΑΗΚΕ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ Η ΧΙΟΣ: 300.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
  • ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕ Η ΛΕΣΒΟΣ : 1 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Όσοι πίστεψαν ότι με τον πολιτικό καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ παραμερίστηκε η πολιτική πρακτική Σηφουνάκη δεν έχουν παρά να ρίξουν μια ματιά σε όσα συμβαίνουν στη γειτονική Λέσβο λίγα εικοσιτετράωρα μετά τις δυνατές πλημμύρες. Ο λεσβιακής καταγωγής αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαρ. Αθανασίου, ως εκ θαύματος, έκανε βουτιά στο σεντούκι των δημοσίων επενδύσεων και ανέσυρε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα διαθέσει εξίσου στο Δήμο Λέσβου και την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, ως άμεση ανταπόκριση της ελληνικής πολιτείας στην επούλωση των τραυμάτων που άφησαν οι πλημμύρες στο γειτονικό νησί.
Ως εδώ ουδέν μεμπτό. Το κράτος πρέπει να βρίσκεται αρωγός στις θεομηνίες. Αλλά ισομερώς και δίκαια για όλες τις περιπτώσεις κι όχι να λειτουργεί, ακόμα και υπό την κηδεμονία των δανειστών, ως ο μπάρμπας στην Κορώνη. Για μια πολλαπλάσια καταστροφή, αυτή των πυρκαγιών του καλοκαιριού στη Χίο, η ως τώρα ανταπόκριση του Υπουργείου Εσωτερικών ήταν το 1/3 της γαλαντομίας στην αντιμετώπιση της γειτονικής νήσου.
 Δυο μέτρα και δυο σταθμά από το ίδιο Υπουργείο. Με έναν αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών λάτρη των πρακτικών του κ. Σηφουνάκη και άξια συνεχιστή του. Σ’ αυτό το κράτος απλά αλλάζουν οι πρωθυπουργοί… Να τον χαίρονται ο κ. Σαμαράς και οι ομοτράπεζοι του στο Υπουργικό Συμβούλιο! 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ