6.4.2015 15:29

Νέο ΔΣ στο σύλλογο Χιωτών Θεσσαλονίκης

Από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στη Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου Χιωτών Θεσσαλονίκης, εκλέχθηκε και συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.: Πρόεδρος: Γιώργος Ψαρέλης, Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Λιβανός, Γ. Γραμματέας: Άρης Λατουσάκης, Ταμείας: Γεώργιος Ορφανός, Μέλη: Δημήτριος Λατουσάκης, Ιωάννης Τσουτσας, Ευάγγελος Βολίκας.

            Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος των Χιωτών της Θεσσαλονίκης συμπλήρωσε φέτος έναν αιώνα ζωής και σημαντικού έργου (1915-2015) και όπως δήλωσε ο πρόεδρός του Γ. Ψαρέλης "στόχος και για τα επόμενα 100 χρόνια είναι ο Σύλλογος να συνεχίσει να διαδίδει και να μεταλαμπαδεύει από γενιά σε γενιά την ένδοξη ιστορία, τις παραδόσεις, τα έθιμα, τις αξίες και γενικά το μεγαλείο της ιδιαίτερης πατρίδας μας, της ξεχωριστής Χίου, όχι μόνον στους Θεσσαλονικείς αλλά και στους κατοίκους της Μακεδονίας και της Θράκης. Με την ευκαιρία θερμές ευχές σε όλους για καλή Ανάσταση και χρόνια καλύτερα και ευλογημένα.

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ