7.1.2013 12:03

Νέα μέλη στην Οικονομική Επιτροπή και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Αλλαγές φέρνει η νέα χρονιά στη σύνθεση των Επιτροπών στο Δήμο Χίου. Κατά τη συνεδρίαση της Κυριακής επιλέχθηκαν τα μέλη που θα απαρτίζουν αφενώς την Οικονομική Επιτροπή αφετέρου την Επιτροπή για την Ποιότητα Ζωής.

Αναλυτικά:

Για την Οικονομική Επιτροπή του Δ. Χίου εκλέχθηκαν:

Αποστολίδης Παντελής, Λαμπρινούδης Παντελής, Καλαγκιάς Αντώνης, Ξυδιάς Παντελής, Ρισκάκης Πέτρος, Χαλλιορής Ιωάννης, Καλλίκης Ιωάννης, Σκούφαλος Μάρκος, με αναπληρωματικά μέλη τους: Βειογλάνη Ευστράτιο, Θλιβίτου Αθηνά, Μυριαγκό Βασίλη, Μισετζή Ιωάννη και Αμπαζή Στέλλα.

Για την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν: Κλεισσάς Ηλίας του Θωμά, Κοντούδης Μιχάλης, Μούνδρος Κων/νος, Φαρατζής Στέφανος, Φλάμος Πέτρος, Μερούσης Χριστόφορος, Στρουμπής Ευστράτιος, Κωστάλα Κλεάνθη, με αναπληρωματικά μέλη τους: Κλεισσά Ηλία του Κων/νου, Λιγνό Γεώργιο, Μάντικα Δημήτριο, Στείρο Πολύδωρο και Βαρβάκη Σταύρο.

Στην πρώτη συνεδρίαση του έτους παρέστη ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών κ. Μάρκος, ο οποίος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ευχήθηκε καλό και δημιουργικό έργο στους δημοτικούς άρχοντες.

 

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ