20.3.2013 9:49

Νέα δημοσκόπηση ΣΥΡΙΖΑ 23,4%, ΝΔ 22,6%

Σημαντικές ανατροπές φέρνει η μηνιαία δημοσκόπηση της Marc για την τηλεόραση του Alpha κυρίως όσον αφορά την παράσταση νίκης όπου το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει σκαρφαλώσει κατά 6,8% σε σχέση με την προηγούμενη δημοσκόπηση ,ένα μήνα πριν. Αντίθετα η ΝΔ σημειώνει ραγδαία πτώση της τάξης του 12,1% και περνά στην δεύτερη θέση  όσον αφορά την πίστη των πολιτών ότι μπορεί να κερδίσει τις εκλογές .

Όσον αφορά την πρόθεση ψήφου η δημοσκόπηση της Marc φέρνει πρώτο τον ΣΥΡΙΖΑ  με 23,4% με την ΝΔ να ακολουθεί΄με 22,6%. Στην τρίτη θέση της πρόθεσης ψήφου βρίσκεται η Χρυσή Αυγή με ελαφρά μειωμένο το ποσοστό της στο 9,7% σε σχέση με ένα μήνα πρίν και και ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ  με 5,6% οι ΑΝ.ΕΛΛ. με 5,4% και η ΔΗΜΑΡ με 4,7%.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ