20.2.2015 11:51

Νέα αρχή, νέα διοίκηση στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη

Σε διαδικασία επανεκκίνησης θέτει την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου η Χρ. Καλογήρου, φιλοδοξώντας να αποτελέσει ένα εργαλείο – πρότυπο υπηρεσιών υψηλής προστιθέμενης αξίας για τα προϊόντα που παράγονται στο Βόρειο Αιγαίο και να προωθήσει τα αγροδιατροφικά νησιωτικά προϊόντα αναπτύσσοντας συνέργειες με την εστίαση και τον τουρισμό.

Για να αναδείξει τη σημασία που αποδίδει στη Σύμπραξη την προεδρία της ανέλαβε η ίδια η Χρ. Καλογήρου και ήδη την περασμένη Τρίτη συγκάλεσε, με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου.

Σ’ αυτό μετέχουν ως αναπληρωτής πρόεδρος ο Νίκος Κωστόπουλος, εκτελεστικός γραμματέας Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και ως μέλη οι Γεώργιος Κωνσταντιδέλλης (αγρότης), Βασιλεία Αμυρσιώνη (τεχνολόγος, γεωπόνος), Πρόδρομος Μανωλάκης (χημικός). Από τη Χίο ως εκπρόσωπος ιδιωτών συμμετέχει ο Μιχάλης Μονιούκας.

Από το νομό μας ως εταίροι μετέχουν συνολικά 10 εταιρείες του διατροφικού κλάδου. Όπως συμφωνήθηκε σύντομα η Σύμπραξη θα αποκτήσει γραφεία εκτός από τη Μυτιλήνη και στη Χίο και τη Σάμο, με άμεσο στόχο να ξεκινήσει η συμμετοχή της σε προγράμματα προβολής, ειδικών σεμιναρίων και γευσιγνωσίας. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ