9.1.2015 8:54

ΝΔ: Το μεσημέρι τα ψηφοδέλτια, ποια ονόματα ακούγονται

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνεδριάζει στις 11 το πρωί η Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας, με αντικείμενο την επικύρωση των ψηφοδελτίων του κόμματος, τα οποία στη συνέχεια θα δοθούν στη δημοσιότητα. 

Εκτός από τα ονόματα-έκπληξη της Άντζελας Γκερέκου (Κέρκυρα) και Βασίλη Οικονόμου (Επικρατείας), κύκλοι της ΝΔ σημειώνουν ότι δεν αναμένονται άλλες μεταγραφές από κόμματα που ανταγωνίζονται τη ΝΔ στην κάλπη.

Πάντως, ο κύκλος της διεύρυνσης, όπως αναφέρουν Τα Νέα της Παρασκευής,περιλαμβάνει τον Άγη Βερούτη από τη Δράση (Β' Αθηνών), ο οποίος δεν ακολούθησε τον πρόεδρο Θ.Σκυλακάκη στο Ποτάμι.

Οριστικοποιήθηκε και η Νόνη Δούνια (Α' Πειραιά), ενώ ο καρδιολόγος Χριστόδουλος Στεφανάδης θα μετακινηθεί στην μονοεδρική της Σάμου.

Επισημοποιήθηκε επίσης η Εύη Τατούλη (κόρη του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη) στην Αρκαδία.

Για τη λίστα Επικρατείας, σύμφωνα με πληροφορίες του Έθνους, πιθανότατα να τεθεί επικεφαλής ο πρύτανης Θ.Φορτσάκης. Στις εκλόγιμες θέσεις αναμένονται στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά, όπως ο Χρύσανθος Λαζαρίδης, ενώ ο Βασίλης Οικονόμου πιθανότατα να καταλάβει την 4η θέση.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά έχουν επίσης κάνει εισηγήσεις για την πρώην ευρωβουλευτή Νίκη Τζαβέλα.

Επίσης, στη λίστα Επικρατείας αναμένεται να βρίσκεται ο Γ.Χατζημαρκάκης, ο Στ.Παπασταύρου και ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Newsroom ΔΟΛ

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ