5.3.2012 18:25

ΝΑΙ στη ζωή

ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΧΙΟΥ "ΕΛΠΙΖΩ"

Μαθήματα εθελοντικής δράσης,  επιστημονικής κατάρτισης και προσφοράς στο συνάνθρωπο τους,  έδωσε η ομάδα ψυχοκοινωνικής υποστήριξης του Συλλόγου Καρκινοπαθών Χίου «Ελπίζω» στα μέλη της, στους ακροατές, αλλά και σε όλο τον κόσμο, στην  ημερίδα που οργάνωσε το Σάββατο στο Ομήρειο  με θέμα «Πες ΝΑΙ στη ζωή»

Η διοίκηση ευχαρίστησε τους εθελοντές για το έργο που προσφέρουν από τότε που ιδρύθηκε ο σύλλογος και αυτοί με την άψογη παρουσίαση των θεμάτων φρόντισαν πληροφορήσουν σωστά τον κόσμο για την αναγκαιότητα των προληπτικών εξετάσεων  την προσφερόμενη ψυχολογική υποστήριξη και ανέλυσαν τα δικαιώματα που προσφέρονται ή πρέπει να διεκδικηθούν από το νομικό πλαίσιο που διέπει τον ευαίσθητο χώρο της υγείας

Ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα χειροκρότησε θερμά το σύλλογο για την δράση του,  τους εθελοντές για την προσφορά τους και δήλωσε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους για να βοηθήσει και αυτός όσο μπορεί στο δύσκολο έργο που παράγουν.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ