25.5.2012 11:07

"Να σταματήσει τους παρεμβατισμούς ο κ. Μούνδρος"

 
Τα πυρά του κατά του αντιδημάρχου Ομηρούπολης Κ. Μούνδρου, εξαπέλυσε με σημερινή του ανακοίνωση το Εργατικό Κέντρο Χίου, με αφορμή την παρότρυνση του πρώτου για διεύρυνση του ωραρίου και τα απογεύματα του Σαββάτου:
Στην ανακοίνωση το Ε. Κ. Χίου αναφέρει:
«Επειδή τέτοια θέματα δε μπορούν να χρησιμοποιούνται αντί φωτοβολίδων σε χαρμόσυνη εορταστική εκδήλωση, καλούμε τον αγαπητό αντιδήμαρχο να μην ξαναπαρέμβει σε αντίστοιχες περιπτώσεις με τόση επιπολαιότητα γιατί θα μας βρει απέναντί του.
 
Αν πραγματικά ήθελε να ασχοληθεί με σοβαρότητα με το παραπάνω θέμα θα έπρεπε καταρχάς να πληροφορηθεί και μετά να καλέσει σε διάλογο τους εμπλεκόμενους, δηλαδή ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. (Κατά ένα περίεργο τρόπο, Αυτοδιοικητικοί και εργοδότες ξεχνούν ότι για θέματα τέτοιου είδους έχουν λόγο και οι εργαζόμενοι, έτσι ορίζει η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και εν πάση περιπτώσει ο νόμος).
 
Στο δια ταύτα ενημερώνουμε προς πάσα κατεύθυνση  ότι και μεις όσο και οι εργοδότες ενδιαφερόμαστε για την επιβίωσή μας.
 
Μήνες πριν είχε γίνει συζήτηση για τα οφέλη της επίσκεψης των Τούρκων στα καταστήματα της Απλωταριάς ανάμεσα στον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και αυτό που διαπιστώθηκε τότε ήταν ότι η επισκεψιμότητα των Τούρκων το Σάββατο πρωί είναι ελάχιστη και δεν υπάρχει τίποτα που να φανερώνει ότι θα είναι μεγαλύτερη το απόγευμα.
 
Γιατί λοιπόν εργοδότες και εργαζόμενοι θα πρέπει να παίξουν το ρόλο της ατραξιόν, ποιος θα πληρώσει αυτή την παράσταση (τα καταστήματα έχουν και έξοδα όταν λειτουργούν).
 
Δηλώνουμε βέβαια ότι είμαστε ανοικτοί σε οποιαδήποτε πρόταση γίνεται για την ανάπτυξη του νησιού μας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας, φθάνει να γίνεται με σοβαρότητα και να σέβεται τους θεσμούς».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ