6.11.2012 10:11

Να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται

• ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

 
Με αστραπιαία κίνηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συγκέντρωσε την Κυριακή στο ξενοδοχείο «Χανδρής» στελέχη του Κινήματος στη Χίο, σε μια προσπάθεια να περιοριστεί το ξήλωμα του πουλόβερ των τοπικών μελών, που παίρνει διαστάσεις έπειτα και από την παραίτηση του γραμματέα της Νομαρχιακής. Στην πρόσκληση Τριαντάφυλλου ανταποκρίθηκαν περίπου 70 στελέχη, με ελάχιστους (Ελ. Τσουρή και Πολ. Λαμπρινούδη ανάμεσα τους) να μην προσέρχονται.
Ο βουλευτής εξήγησε τους λόγους για τους οποίους, κατά τη γνώμη του, θα πρέπει να στηριχθούν τα μέτρα και ζήτησε και από τα στελέχη να αποδείξουν τώρα, στα δύσκολα, την προσήλωση τους στην προσπάθεια του Κινήματος να αναγεννηθεί.
Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι έκριναν ως αναγκαία μια τέτοια πρωτοβουλία, πολλοί μετά τη λήξη της εξέφρασαν την αμφιβολία τους για την αποτελεσματικότητα της, αφού, πρώτον, δεν έδωσε άμεση λύση στο πρόβλημα της κατάρρευσης του κομματικού μηχανισμού (η Ευτ. Βλυσίδου παραμένει εξαφανισμένη και μάλλον μη διαθέσιμη να αναπληρώσει τον Ηλ. Κλεισσά) και δεύτερον η πρόσκληση σε πρόσωπα που έχουν έντονα τραυματίσει έντονα και την τοπική εικόνα του ΠΑΣΟΚ δημιουργεί ένα γενικότερο απωθητικό κλίμα.
Μεταξύ άλλων στη συγκέντρωση πήραν μέρος οι πρώην γραμματείς της Νομαρχιακής, Νίκος Τσιλίμης, Νίκος Λεοντάρας, Νίκος Μαμουνής, Γιώργης Βαρκάρης, ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης και στελέχη της Αυτοδιοίκησης, όπως Παν. Στεφάνου, Κ. Μούνδρος, Λ. Λύκου, Ν. Νύκτας, Αθ. Θλιβίτου, Γ. Βασίλης, Στ. Καμπούρης, Στρ. Βεϊογλάνης κ.α. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ