4.9.2014 13:37

«Να παραταθεί η σύμβαση των μαθητικών δρομολογίων»

ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΧΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ

Την εύλογη παράταση των συμβάσεων μεταφοράς μαθητών προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων του νησιού μας για το σχολικό έτος 2014- 2015 ζητάει με αίτημα που κατέθεσε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ο αντιπεριφερειάρχης Στ. Κάρμαντζης.

Οι υπηρεσίες της Π.Ε. Χίου έχουν προχωρήσει στον καθορισμό των 122 συνολικά απαιτούμενων δρομολογίων και στον προσδιορισμό του συνεπαγόμενου οικονομικού κόστους. Με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες Ανοιχτού Διαγωνισμού. Ωστόσο, προκειμένου να μην υπάρξει κενό, καθίσταται αναγκαία η παράταση της υφιστάμενης σύμβασης μεταφοράς.

Χαρακτηριστικά στην επιστολή του προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ο κ. Κάρμαντζης υπογραμμίζει:

«Προκειμένου να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στους μεταφερόμενους μαθητές και στην λειτουργία των σχολικών μονάδων εν γένει , θα παρακαλούσαμε να εξετάσετε την δυνατότητα εύλογης παράτασης των υφισταμένων συμβάσεων μεταφοράς μαθητών, ώστε να ξεκινήσει η μεταφορά στις 11/9/2014 με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ΑΕ και τον Παγχιακό Σύλλογο ΑΜΕΑ Χίου , που είναι οι προηγούμενοι ανάδοχοι».    

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ