5.1.2015 10:45

«Να μην περάσει η νέα απόπειρα αύξησης των ανταποδοτικών» [ΗΧΗΤΙΚΟ]

ΣΕ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου ως αντίμετρο στη νέα απόπειρα αύξησης των ανταποδοτικών τελών ζητάει μέσω του «π» ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μάρκος Σκούφαλος κάνοντας λόγο για φοροεπέλαση στα λαϊκά στρώματα.

Όπως σημείωσε ο ίδιος η Δημοτική Αρχή Βουρνού λειτουργεί όπως ακριβώς η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, καλώντας τα λαϊκά στρώματα να πληρώσουν τις μαύρες τρύπες στα ταμεία του Δήμου.

«Θα δώσουμε τη μάχη με τον ένα δημοτικό σύμβουλο που έχουμε, να αποτρέψουμε το χαράτσι του 1,83 ανά τμ, να δείξουμε το δρόμο της φορολόγησης και των τελών της μεγάλης περιουσίας και των ελαφρύνσεων για τις λαϊκές οικογένειες.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση , ως ΚΚΕ, δίνουμε τη μάχη  στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίσουμε τα λαϊκά συμφέροντά  , αλλά δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την αλύγιστη δύναμη του λαού , όταν αναλαμβάνει την τύχη του στα χέρια του, δε συμφωνούμε με τη λογική της ανάθεσης σε σωτήρες!

Καλούμε λοιπόν τον κάθε Χιώτη και Χιώτισσα της πόλης  ή της περιφέρειας, το κάθε συνδικαλιστικό σωματείο και οργανωμένο κίνημανα κινητοποιηθούν, να συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, για να αποτρέψουν τη νέα φοροληστεία της δημοτικής αρχής μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη», σημείωσε ο κ. Σκούφαλος.

 

Ακούστε την τηλεφωνική συνέντευξη στο politischios.gr

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ