8.9.2014 11:40

«Να μη μιλούν για ταμπακιέρες οι μόνιμα καταγγέλλοντες»

Η ΝΟΔΕ ΧΙΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Συνεχίζεται ο χαρτοπόλεμος ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή την εκκρεμότητα στην απόφαση Περιφερειάρχη στο Βόρειο Αιγαίο.

Απαντώντας στο ΣΥΡΙΖΑ που με επιστολή του αναφέρθηκε στο θέμα της εκλογής της Χρ. Καλογήρου, η ΝΟΔΕ Χίου εξέδωσε ανακοίνωση που υποστηρίζει τα παρακάτω:

«Με αφορμή την, με μια εβδομάδα καθυστερημένη, απάντηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α σε ανακοίνωση μας με θέμα την ανάληψη των καθηκόντων της νέας περιφερειακής αρχής  σημειώνουμε τα εξής:

- Η τήρηση της νομιμότητας δεν γίνεται ala carte αλλά για το σύνολο των κανόνων δικαίου, όπως η πλειοψηφία της Βουλής αποφασίζει για αυτούς. Ας  το θυμούνται οι μονίμως καταγγέλλοντες κατά όλων των νόμων.
- Διαγκωνιζομένους για θέσεις και εξουσία ας αναζητούν στις συνιστώσες τους και στο κόμμα τους που λειτουργεί ως άλλη κολυμπήθρα του Σιλωαμ.
- Θυμίζουμε ότι η Χριστιάννα Καλογήρου ανακηρύχθηκε υποψήφια απο το καθ´ ύλη αρμόδιο Πρωτοδικείο και ότι εκκρεμεί η αίτηση αναίρεσης της, κατά της απόφασης που την έχει κηρύξει έκπτωτη. Ας μην βιάζονται, λοιπόν, να μιλούν πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση.
- Για την ταμπακέρα της λαϊκής εντολής καμία αναφορά στην ανακοίνωση, καθώς μόνο αν και όπου πλειοψηφούν ισχύει το αποτέλεσμα! Και στο Βόρειο Αιγαίο και στη Χίο ήταν τρίτοι και καταϊδρωμένοι!».

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ