31.5.2013 12:17

Να μη χαθεί καμιά επένδυση

ΕΝΤΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο Ν. ΓΙΑΚΑΛΗΣ

Την αύξηση του προϋπολογισμού της δημόσιας δαπάνης στο Πρόγραμμα Ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας του ΕΣΠΑ για το Β. Αιγαίο, έτσι όλες οι αξιολογημένες θετικά επενδυτικές προτάσεις να χρηματοδοτηθούν από το πρόγραμμα, ζήτησε ο Ν. Γιακαλής κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε την Τρίτη στο Υπουργείο Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Για το Β. Αιγαίο κατατέθηκαν 652 προτάσεις συνολικού προϋπολογισμού 97,3 εκ ευρώ δημόσιας δαπάνης 46,2 εκ ευρώ (το ποσό χρηματοδότησης από το πρόγραμμα).

Ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου σε δηλώσεις του τόνισε την αναγκαιότητα στήριξης της κάθε επένδυσης στην περιοχή μας: «Στόχος μας είναι όλες οι προτάσεις που θα αξιολογηθούν θετικά, να λάβουν τη χρηματοδότηση που προβλέπεται από το πρόγραμμα. Η εποχή επιβάλλει να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και ευθύνη, όσους επιλέγουν σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία να αναπτύξουν επιχειρηματική δράση και γι΄ αυτό θα κινηθούμε στην κατεύθυνση να καλύψουμε τις οικονομικές απαιτήσεις των προτάσεων, για να μη χαθεί καμία επένδυση που θα μπορούσε να συμβάλλει στην επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας και στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας», είπε χαρακτηριστικά.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ