10.10.2012 18:07

«Να μάθω ποιος με διασύρει»

ΣΕ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ Η ΕΛΠ. ΤΣΟΥΡΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ

 
Σε όλες τις νομικές αρχές του Κράτους αλλά και σε άλλες ανεξάρτητες απέστειλε την διαμαρτυρία της η πρώην βουλευτής Χίου Ελπ. Τσουρή ζητώντας να πέσει άπλετο φως στις καταγγελίες που τη θέλουν να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των βουλευτών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ.

Η κ. Τσουρή με προσωπική της επιστολή απευθύνεται κατά σειρά στον Εισαγγελέα Οικονομικών Αναστ. Πεπόνη, στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωαν. Τέντε, στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ. Ρακιτζή και στον Πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Πέτρο Χριστόφορο, ενημερώνοντας για τις προθέσεις της να φτάσει την υπόθεση εμπλοκής του ονόματός της στα άκρα, αρκεί να διαφανεί ποιος είναι υπεύθυνος για την περίληψη της στη λίστα των 36.
 
Εξώδικο σε Στουρνάρα, Ρουπακιώτη, ΣΔΟΕ
Τέλος, η πρώην βουλευτής Χίου κατέθεσε και εξώδικο με αποδέκτες τον υπ. Οικονομικών Γ. Στουρνάρα, τον υπ. Δικαιοσύνης Αντ. Ρουπακιώτη και το ΣΔΟΕ, ζητώντας επιπλέον στοιχεία για την ύπαρξη ή όχι της λίστας των 36 και φυσικά από ποιους και πότε συντάχθηκε η λίστα που δόθηκε στην δημοσιότητα μέσω του ηλεκτρονικού τύπου.
 

 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ