15.9.2015 16:56

«Να κάνουν την έκπληξη οι ψηφοφόροι της Χίου»

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ

Να κάνουν την υπέρβαση και να δώσουν  στο Ποτάμι το δικαίωμα να τους εκπροσωπήσει με ισχυρή παρουσία στη Βουλή, ζήτησαν από τους Χιώτες ψηφοφόρους   στη συνέντευξη τύπου  οι δύο  υποψήφιοι του τοπικού ψηφοδελτίου, ο πρώην Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου Πάρης Τσάρτας και ο Φιλόλογος Αρχαιολόγος Μιχάλης Βοξάκης.

Η οικονομική στενότητα  δεν τους επιτρέπει να συντηρήσουν γραφείο στη Χίο , με πολιτικό σκεπτικό  δεν πραγματοποιούν προεκλογικές εξορμήσεις, αλλά  πιστεύουν ότι μπορούν να διαβολίσουν και σε τοπικό επίπεδο τον διαφαινόμενο δικομματικό πόλο που θέλουν να δημιουργήσουν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα δημοκρατία. Σε αυτό το σημείο ο προερχόμενος από τη ΔΗΜ.ΑΡ  Π. Τσάρτας δεν δίστασε να προβλέψει πρώτο κόμμα θα αναδειχθεί από την κάλπη ο ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αυτοδυναμία

«Κινούμαστε με σύγχρονη λογική, δεν ανοίγουμε γραφεία για προσπορισμό ψήφων,  απευθυνόμαστε κυρίως στους νέους και στα ανοιχτά μυαλά. Επικοινωνούμε μέσω μηνυμάτων στα τοπικά Μ.Μ.Ε., με τη χρήση  των social media και στοχεύουμε στην καλλιέργεια της επαφής με τη δημιουργία ενός Φόρουμ Φίλων του Ποταμιού».

Τονίζουν όμως, ότι και μετά τις 20 του μήνα θα είναι συνεχώς παρόντες στη Χίο, θα επικοινωνούν με τον κόσμο και θα μεταφέρουν τα αιτήματα όπου πρέπει.

Περισσότερα στον "π" της Τετάρτης

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ