Ειδήσεις

30/1/15 18:04

τελ. ενημ.: 30/1/15 18:04

Να φύγουν τα κάγκελα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Να αφαιρέσει τα κάγκελα και να βρει άλλο χώρο αξιοπρεπή για τους πρόσφυγες, καλεί τη δημοτική αρχή, ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας ότι θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της λύνοντας το πρόβλημα της αξιοπρεπούς στέγασης των προσφύγων.

Υιοθετώντας και συνηγορώντας με την άποψη της Χιακής Συμπολιτείας ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του αναφέρει: "Η  δημοτική αρχή πρέπει να αναλάβει το μέρος της ευθύνης που της αναλογεί για να επιλυθεί το θέμα πολύ γρήγορα, με εύρεση άλλου χώρου αξιοπρεπούς στέγασης των προσφύγων. Και πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα  τα κάγκελα και το συρματόπλεγμα της ντροπής  που προσβάλουν και τους πρόσφυγες που τα υφίστανται και εμάς σαν πολιτισμένη κοινωνία. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει κάθε σχετική πρωτοβουλία για να δοθεί άμεσα λύση στο χρόνιο αυτό πρόβλημα.

Η ανθρωπιά μας  και ο πολιτισμός, η βάση της Δημοκρατίας, μετρούνται από τον τρόπο που η Πολιτεία και οι φορείς της φέρονται στους πρόσφυγες και τους μετανάστες, στους άστεγους, στους αρρώστους, στους φυλακισμένους. Και αυτό  μας αφορά όλους".

Σχόλια άρθρου: 0