28.4.2015 17:07

"Να ανασυνταχθεί το συνδικαλιστικό κίνημα" [ΒΙΝΤΕΟ]

Η ανασύνταξη του συνδικαλιστικού κινήματος προϋποθέτει την ενεργοποίηση κάθε εργαζόμενου. «Έχει αλλάξει ρότα το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ. Είναι κοντά στους εργαζόμενους, είμαστε δίπλα στους συναδέλφους, κάνουμε εξορμήσεις είμαστε κοντά στους λιμενικούς και στους αστυνομικούς, τα δυο σωματεία που αυτή την περίοδο δοκιμάζονται» περιέγραψε τις δράσεις των συνδικαλιστών του δημοσίου κατά το τελευταίο διάστημα ο κ. Αμπαζής ενώ απατώντας σχετικά με το ζήτημα των διαφορετικών συγκεντρώσεων της Πρωτομαγιάς είπε ότι «Μπορούμε όλοι οι εργαζόμενοι να είμαστε ενωμένοι σε μια συγκέντρωση αλλά δείχνοντας τις αιτίες που μας οδήγησαν εδώ, τις αιτίες δείχνοντας τον αντίπαλο. Και η προχθεσινή τους συνέλευση έδειξε ότι δεν έχουν το πολιτικό και συνδικαλιστικό ανάστημα να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων. Δεν λένε κουβέντα για την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ συνεχίζουν το ίδιο βιολί που συνέχιζαν όλα τα χρόνια βάζοντας πλάτη στην όποια κυβέρνηση».

Κατά της πράξης νομοθετικού περιεχομένου τάχθηκε η κ. Γατανά εκπροσωπώντας τους εργαζόμενους στον Δήμο κι υποστηρίζοντας ότι οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν άλλο να γίνονται πρακτικές και διαπραγματεύσεις πίσω από την πλάτη τους και κατέληξε αναφέροντας πως οι Δήμοι πρέπει να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες στους πολίτες κι όχι να λειτουργούν ως επιχειρήσεις. Στη στοχοποίηση των περιφερειών αναφέρθηκε η Κλ. Κωστάλα υποστηρίζοντας πως με την πολιτικής που ακολουθείτε δεν υπάρχει η δυνατότητα υλοποίησης έργων και αξιοποίησης των πλεονεκτημάτων του τόπου μας από την Περιφέρεια. «Ταφόπλακα ήταν ο Καλλικράτης» κατέληξε η κ. Κωστάλα. Το ΠΑΜΕ καλεί σε συγκέντρωση στις 10.00 στη πλατεία Πλαστήρα.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ