26.1.2017 15:27

Ν. Μηταράκης: Στο στόχαστρο το ΣΥΡΙΖΑ οι νέοι επιστήμονες

Για διπροσωπία στο θέμα των ασφαλιστικών εισφορών των νέων επαγγελματιών και νέω επιστημόνων κατηγορεί τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝ.ΕΛ., ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Νότης Μηταράκης.

Στη δήλωσή του σημειώνει:

 «Μετά τους συνταξιούχους, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες, ήρθε και η σειρά των νέων επαγγελματιών και επιστημόνων να αντιμετωπίσουν το πραγματικό πρόσωπο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Ενώ τους υποσχέθηκαν εκπτώσεις στις ασφαλιστικές εισφορές τους για τα πρώτα 5 χρόνια εργασίας, στην ουσία τους δίνουν “έντοκο” δάνειο (!!!) – και θα τους τα παίρνουν μέσα στα επόμενα 15.

Άλλος ένα μύθος ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταρρίπτεται: αυτός της στήριξης στους νέους επαγγελματίες και της προώθησης της νεανικής επιχειρηματικότητας. Ο εμπαιγμός της κυβέρνησης προς όλες τις κοινωνικές ομάδες δεν έχει ούτε προηγούμενο, ούτε τέλος».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ