19.4.2016 10:08

Ν. Μηταράκης: «Σιγή ιχθύος από την Κυβέρνηση για την αναγκαστικότητα της ΕΜΧ»

Επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με αφορμή τη συζήτηση στην Επιτροπή Παραγωγής κι Εμπορίου του Σχεδίου Νόμου για τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, εξαπέλυσε ο βουλευτής Χίου της Νέας Δημοκρατίας Νότης Μηταράκης.

«Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τηρεί σιγή ιχθύος για την τροπολογία 335/38/18.04.2016 που κατέθεσα μαζί με άλλους τέσσερεις βουλευτές της ΝΔ για την προστασία της αναγκαστικότητας της ΕΜΧ. Ισχυρίστηκε ότι δεν γνωρίζει το περιεχόμενο της (!!!) και επιφυλάχθηκε να τοποθετηθεί στην Ολομέλεια. Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι και πρωτοφανείς και καινοφανείς. Είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν επιθυμεί να αποσύρει ή να τροποποιήσει η ακατανόητη ρύθμιση με την οποία ανοίγει η κερκόπορτα για την κατάργηση της αναγκαστικότητας. Η Νέα Δημοκρατία όταν ήταν κυβέρνηση προστάτευσε την Μαστίχα και τους παραγωγούς. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και τώρα. Δυστυχώς, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έχει αυτή τη βούληση. Ας αναλάβει τώρα ο καθένας τις ευθύνες του», ανέφερε ο ίδιος. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ