1.2.2016 10:20

Ν. Μηταράκης: «Χωρίς λαϊκισμούς απέναντι στην ύφεση»

Διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους των Συνταξιούχων ΝΑΤ Χίου, το Δ.Σ της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου, τους εκπροσώπους Αγροτών, Κτηνοτρόφων, Αλιέων και τον Σύλλογο Ζημιωθέντων από την «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ», πραγματοποίησε ο Βουλευτής Χίου της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης.

Μετά το πέρας των συναντήσεων του και αναφερόμενος - στις προωθούμενες από την κυβέρνηση - ρυθμίσεις για το ασφαλιστικό, ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση είναι πλέον αντιμέτωπη με την αλήθεια. Με τα προβλήματα που δημιούργησαν η αλλοπρόσαλλη διαπραγμάτευση, οι ιδεοληψίες της και η έλλειψη σχεδίου. Αναμένουμε τα τελικό σχέδιο στην Βουλή ώστε να απαντήσουμε συγκεκριμένα. Πάντως οι Χιώτες πρέπει να ξέρουν ότι η Νέα Δημοκρατία προσεγγίζει αυτά τα μεγάλα ζητήματα χωρίς λαϊκισμούς και θα σταθεί απέναντι σε όλες εκείνες τις ρυθμίσεις που οδηγούν σε βαθύτερη ύφεση την οικονομία και προκαλούν απόγνωση στις Ελληνικές οικογένειες».

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ