16.4.2015 16:19

Μπράντι και Μελάνι

ΑΠΟ ΤΗ «ΡΟΤΑ» ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

«Μπράντι και Μελάνι» είναι η νέα θεατρική παράσταση που έχει στα σκαριά ο Πολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Νεοχωρίου "ΑΓΙΟΣ ΜΗΝΑΣ" και η θεατρική του ομάδα "ΡΟΤΑ".

Πρόκειται για μια κωμωδία για όλα τα γούστα που θα παρασταθεί στις 18 και 19 Απριλίου 2015 στις 20:30 στην κοινοτική αίθουσα Νεοχωρίου, με ελεύθερη είσοδο.

Για την Τρίτη κατά σειρά παραγωγή της Θεατρικής ομάδας «Ρότα» του Πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου «Ο Άγιος Μηνάς» μίλησαν οι συντελεστές της παράστασης.

Ο σκηνοθέτης και υπεύθυνος της θεατρικής ομάδας, Στ. Σπυράκης, αναφέρθηκε στο έργο. Πρόκειται για έργο αποτελούμενο από 6 κωμικά σκετσάκια βασισμένα στο

πρώιμο κωμικό έργο του Τσέχωφ «The Good Doctor», σε προσαρμογή από τον Neil Simon.

Ένας συγγραφέας εν μέσω συγγραφικού …οίστρου, υπό τη επήρεια του αγαπημένου του ποτού, θαυματουργού, όπως αποδεικνύεται, με τη δύναμη του οποίου μεταμορφώνεται με τρόπο μαγικό και περιγράφεται η καθημερινότητα σε όλες τις πτυχές της.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους εθελοντές οι οποίοι βοήθησαν με την εργασία και προσφορά τους για να μπορέσεις να «ανέβει» αυτή η παράσταση με πολύ λίγα έξοδα και με περίσσιο μεράκι και όρεξη.

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ