6.8.2012 8:42

Μπλεξίματα για το ΚΕΚ Όμηρος

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

 
Προς των ευθυνών τους και ιδιαίτερα των οικονομικών θα βρεθούν σύντομα οι εμπλεκόμενοι με τη λειτουργία του ΚΕΚ «Όμηρος» καθώς συσσωρεύονται οι οικονομικές απαιτήσεις προς το Κέντρο, κυρίως από ιδιώτες που περιμένουν να πληρωθούν λογαριασμούς ετών.
Όπως προκύπτει, τις τελευταίες ημέρες έχουν αποσταλεί στην εταιρία διαταγές  πληρωμής, ακόμη και για ποσά που ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ, καθώς οι ιδιώτες που συνεργάστηκαν με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ανησυχούν ότι δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τρίτους.
Σε αυτό κλίμα, απέστειλαν με δικαστικό τρόπο τις οικονομικές τους απαιτήσεις, την ίδια ώρα που τα μέλη του ΚΕΚ, μεταξύ τους οι πρώην Δήμοι και σήμερα ο Δήμος Χίου, διαβεβαιώνουν ότι παρά τις δυσκολίες οι υποχρεώσεις θα πληρωθούν.
«Υπάρχει η πρόθεσή μας να απευθυνθούμε στους μετόχους του ΚΕΚ ζητώντας τους να συμβάλλουν στην αποπληρωμή των υποχρεώσεων και στο κλείσιμο στη συνέχεια του Κέντρου. Ήταν απόλυτο λάθος η συνέχιση λειτουργίας τους. Ωστόσο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μπορέσουν να αποπληρωθούν οι ιδιώτες καθώς κατανοούμε την ανησυχία την υπάρχει» τονίζει στον «π» ο δήμαρχος Χίου, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το θέμα θα συζητηθεί σύντομα και εκεί θα ακουστούν οι αλήθειες. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ