6.8.2012 8:42

Μπλεξίματα για το ΚΕΚ Όμηρος

ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

 
Προς των ευθυνών τους και ιδιαίτερα των οικονομικών θα βρεθούν σύντομα οι εμπλεκόμενοι με τη λειτουργία του ΚΕΚ «Όμηρος» καθώς συσσωρεύονται οι οικονομικές απαιτήσεις προς το Κέντρο, κυρίως από ιδιώτες που περιμένουν να πληρωθούν λογαριασμούς ετών.
Όπως προκύπτει, τις τελευταίες ημέρες έχουν αποσταλεί στην εταιρία διαταγές  πληρωμής, ακόμη και για ποσά που ξεπερνούν τις 5.000 ευρώ, καθώς οι ιδιώτες που συνεργάστηκαν με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης ανησυχούν ότι δεν θα μπορέσει να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του προς τρίτους.
Σε αυτό κλίμα, απέστειλαν με δικαστικό τρόπο τις οικονομικές τους απαιτήσεις, την ίδια ώρα που τα μέλη του ΚΕΚ, μεταξύ τους οι πρώην Δήμοι και σήμερα ο Δήμος Χίου, διαβεβαιώνουν ότι παρά τις δυσκολίες οι υποχρεώσεις θα πληρωθούν.
«Υπάρχει η πρόθεσή μας να απευθυνθούμε στους μετόχους του ΚΕΚ ζητώντας τους να συμβάλλουν στην αποπληρωμή των υποχρεώσεων και στο κλείσιμο στη συνέχεια του Κέντρου. Ήταν απόλυτο λάθος η συνέχιση λειτουργίας τους. Ωστόσο θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να μπορέσουν να αποπληρωθούν οι ιδιώτες καθώς κατανοούμε την ανησυχία την υπάρχει» τονίζει στον «π» ο δήμαρχος Χίου, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι το θέμα θα συζητηθεί σύντομα και εκεί θα ακουστούν οι αλήθειες. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ