4.7.2014 13:12

«Μπλε» παρουσία του Ν. Σούττη

Ένας σχετικά καινούργιος πολυχώρος της πρωτεύουσας, στις παρυφές της Ακρόπολης στην Πλάκα, το «ΒΡΥΣΑΚΙ», φιλοξενεί από χθες Πέμπτη 3 Ιουλίου, την εικαστική έκθεση του χιώτη δημιουργού Νίκου Σούττη, έκθεση που θα παραμείνει εκεί, έως και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου.
Κατά τα χθεσινά εγκαίνια διανθίστηκαν από ένα πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, την οποία συνόδευε «μπόλικης σούμα», όπως σημειώνει στην πρόσκλησή του ο Νίκος.                                                                                          Η έκθεση ονομάζεται «Μπλε» και όπως ερμηνεύεται από τη διοργάνωση, «Μπλε. Γιατί μπλε. Μα γιατί το μπλε αναπνέει. Γιατί το μπλε είναι η πρώτη πληροφορία. Και μας την καταθέτει. Με τον τρόπο του. Με διάθεση ποιητική, στα πλαίσια ενός δικού του εύγλωττου, αφηρημένου εξπρεσιονισμού, ως ανάγκη. Σαν αποκάλυψη, σαν διάθεση ελευθερίας. Σαν συζήτηση αληθινά γόνιμη, με το φως...».                                                       Ο χώρος της έκθεσης είναι επισκέψιμος καθημερινά από τις 11.00έως και τις 20.00.
 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ