18.2.2014 15:42

«Μονόδρομος η πρόσληψη μόνιμου προσωπικού»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Διευκρινήσεις για τις προτάσεις πρόσληψης μόνιμου προσωπικού δίνει η Λ.Α.Σ. με αφορμή δημοσιεύματα σε τοπικά ιστολόγια.

Στην απάντησή του ο επικεφαλής της Λ.Α.Σ. Μ. Σκούφαλος επισημαίνει ότι η μόνιμη και σταθερή εργασία μέσω προσλήψεων μόνιμου προσωπικού που θα στελεχώνει τις υπηρεσίες και τους οργανισμούς του Δήμου αποτελεί μονόδρομο αλλά και βασική προϋπόθεση για τη διασφάλιση μόνιμης και σταθερής εργασίας.

«Με αφορμή τη χολή που συνεχίζει να ρίχνει ο ιδιοκτήτης ΚΟΙΝΣΕΠ και διαδικτυακής σελίδας, (Chios Press) που εκτός των άλλων, συστηματικά παραπληροφορεί ξεκαθαρίζουμε:

  • Η απόφαση του Δημ. Συμβουλίου αφορά σε προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού, και δεν είναι δεσμευτική, αφού αναμένεται η σχετική εγκύκλιος του ΥΠΕΣ (αυτό φυσικά για όποιον ξέρει να διαβάζει).
  • O επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης δικαιώθηκε πανηγυρικότατα και η μήνυση του κ. Μήτσουρα εναντίον του τέθηκε στο αρχείο, άρα ας μη μένει στην πρώτη του προσπάθεια σπίλωσής μας , αλλά ας γράψει και το τελικό αποτέλεσμα, που για μας αν θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω μέτρα θα ήταν και η χρήσης της ψευδούς καταμηνύσεως! Ας μην ξύνονται λοιπόν στην γκλίτσα του τσοπάνη.
  • Η ΛΑΣ παραμένει σταθερή στις θέσεις της και δεν πρόκειται να διευκολύνει μικροπολιτικές σε βάρος της ανάγκης των άνεργων συμπολιτών μας για εργασία, ειδικά σε προεκλογική περίοδο.

Στα χρόνια της βαθιάς κρίσης του εκμεταλλευτικού μας συστήματος, του μνημονίου και των σαρωτικών καταπατήσεων εργασιακών δικαιωμάτων, κανένας εργαζόμενος δεν είναι ασφαλής. Μόνη απάντηση σε όλα αυτά, η απαρέγκλιτη πίστη στις θέσεις μας και η αγωνιστική διεκδίκηση: δεν απολογούμαστε γιατί διεκδικούμε μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους, αντί συνθήκες εργασιακής επισφάλειας για λίγους. Για αυτό ας απολογηθεί η δημοτική αρχή και τα παπαγαλάκια της». 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ