27.2.2012 12:27

"Μοιραζόμαστε τη ζωή- δίνουμε αίμα"

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑ

Με σύνθημα "μοιραζόμαστε τη ζωή, δίνουμε αίμα" το Τμήμα Αιμοδοσίας - Τράπεζα Αίματος του Ιδρύματος Πνευματικής και Κοινωνικής Διακονίας Καλλιμασιάς Χίου «Άγιος Αιμιλιανός ο Ομολογητής" σε συνεργασία με το Σταθμό Αιμοδοσίας του "Σκυλίτσειου" Γενικού Νοσοκομείου Χίου διοργανώνει Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στην Καλλιμασιά την Κυριακή 4 Μαρτίου 2012.
Η αιμοληψία θα γίνει στην Ενοριακή Αίθουσα Παναγίας Καλλιμασιάς από τις 10 το πρωί ως τη 1.30 το μεσημέρι.
Η αιμοληψία γίνεται στα πλαίσια της 14άχρονης συνεχούς παρουσίας και προσφοράς της Τραπέζης Αίματος της ενορίας μας (1998 – 2012).
Συμμετέχουν ο Αθλητικός Σύλλογος Καλλιμασιάς "Όμηρος", το Πολιτιστικό Σωματείο Καλλιμασιάς "Η Πρόοδος" και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας-Δασοπυρόσβεσης Καλλιμασιάς "Κώστας Περρίκος".
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον π. Γεώργιο Κωνσταντίνου στο 6972713106 και τον Χρυσοβαλάντη Μάντικα στο 6948662043

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ