24.8.2012 12:11

«Μοιραίοι αυτοί που μας κυβερνούν»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Β. ΤΕΝΤΟΜΑ

Την έλλειψη αυτοκριτικής από πλευράς της Περιφέρειας καταγγέλλει ο Β. Τεντόμας. Με ανακοίνωση του σχολιάζει τη στάση των εκπροσώπων της περιφερειακής διοίκησης, οι οποίοι διατείνουν πως όλα πήγαν καλώς στο σχεδιασμό. Χαρακτηριστικά αναφέρει:   «Για την Περιφέρεια όλα πήγαν μια χαρά στη κατάσβεση της φωτιάς. Ο συντονισμός και η ετοιμότητα της κρατικής μηχανής άψογα, η επάρκεια και η ποιότητα των τεχνικών μέσων και των υποδομών πλήρης, το προσωπικό επαρκές και ετοιμοπόλεμο.
Προφανώς, κατά τη Περιφέρεια, η φωτιά που κατάκαψε το νησί ήταν «μοιραίο» να έχει την έκταση και τις συνέπειες που τελικά είχε.
Όλοι οι πολίτες όμως αυτού του τόπου και από πρώτο χέρι οι πολίτες της Χίου, που πράγματι (στο μόνο που συμφωνούμε με την ανακοίνωση της Περιφέρειας) «αντιμετώπισαν με θάρρος αυτήν την καταστροφή και έδωσαν αγώνα μαζί με τους πυροσβέστες και τους εθελοντές για να σώσουν τις περιουσίες τους»  γνωρίζουν πλέον ότι «μοιραίοι» είναι αυτοί που μας κυβερνούν. Από «πάνω» μέχρι «κάτω».

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ