25.9.2013 12:54

Μην πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο!!!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧ. ΜΠΑΚΑ ΣΤΟΝ Π. ΒΡΟΥΛΗ

Απαντώντας στην προσωπική επίθεση του κ. Βρουλή για το ζήτημα των απουσιών των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠΣ) στις συνεδριάσεις, ο Μιχάλης Μπάκας περιφερειακός σύμβουλος με τον Οικολογικό Άνεμο έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Είναι εμφανές ότι είναι εντελώς άστοχη η επίθεση του κ Βρουλή προς το πρόσωπο μου, συνδέοντας με «με τον κολλητό μου κ Κόρακα» τον οποίο με καλεί να μαζέψω γιατί μαζί κάνουμε «μπάχαλο» το ΠΣ. Πρώτα από όλα δεν είμαι κολλητός με τον κ Κόρακα, σέβομαι την πολιτική του διαδρομή αλλά πολιτικά διαφωνούμε και πολλές φορές έχουμε έρθει σε αντιπαράθεση δημόσια στο ΠΣ.

Έχω αναλάβει καθήκοντα στο ΠΣ τους τελευταίους 6 μήνες, αντικαθιστώντας τον Ηλία Γιαννίρη και εφαρμόζοντας την πράσινη αρχή της εναλλαγής των θέσεων, έχω συμμετάσχει σε όλα τα περιφερειακά συμβούλια (11), σε 4 νησιά του Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Λήμνος, Χίος, Σάμος) και δυστυχώς μόνο στα 2 από αυτά τα συμβούλια ο κ Βρουλής μας «τίμησε» με την παρουσία του. Ποτέ δεν έχω δημιουργήσει πρόβλημα και αναστάτωση στο ΠΣ, κάτι που για όσους με ξέρουν είναι ξένο του χαρακτήρα μου, άρα μάλλον εξαιτίας της απουσίας του από τα ΠΣ και της αδυναμίας του να απαντήσει με επιχειρήματα, ο κ Βρουλής έκανε αυτή τη δήλωση. Άλλωστε στη συνέχεια των δηλώσεων του ο κ Βρουλής συμφωνεί μαζί μου λέγοντας ότι έχουν κουραστεί και είναι αδιάφοροι για το ΠΣ, αποδίδοντας τα αίτια στην περιφερειακή αρχή. Διαβλέποντας το πρόβλημα της δυσκολίας των μετακινήσεων εμείς ως Οικολογικός άνεμος έχουμε πολλές φορές επισημάνει την ανάγκη χρήσης των εφαρμογών τηλεδιάσκεψης ώστε να εξοικονομήσουμε χρόνο και χρήμα από συναδέλφους που μετακινούνται από τα νησιά. Δυστυχώς καμία άλλη παράταξη δεν μας ακολούθησε. Άλλωστε ο Ηλίας Γιαννίρης μετακινείτο αγόγγυστα από την Ικαρία στη Λέσβο για 2 χρόνια χωρίς η Περιφέρεια να του καταβάλει ποτέ τα έξοδα, καθώς σύμφωνα με το λογιστήριο, εθεωρείτο σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου.

Από την πλευρά μου δεν θα κάνω κανένα άλλο σχόλιο παρά θα καλέσω όσους είναι κουρασμένοι να πάνε σπίτια τους, τιμώντας έστω και με αυτό τον τρόπο την ψήφο των πολιτών.»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ