1.3.2017 15:46

Μήλον της έριδος η επαγγελματική εκπαίδευση για τους δυο βουλευτές

"ΒΑΛΕΙ" ΚΑΤΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Για όψιμο ενδιαφέρον για την επαγγελματική εκπαίδευση κατηγορεί τον Ν. Μηταράκη, ο βουλευτής Ανδρέας Μιχαηλίδης υποστηρίζοντας πως όλη η κινητικότητα των τελευταίων ημερών που εμφανίζει ο κ. Μηταράκης για την επαγγελματική εκπαίδευση γίνεται για λόγους εντυπωσιασμού. Αναλυτικά ο κ. Μιχαηλίδης σημειώνει:

«Αναφορικά με το όψιμο ενδιαφέρον της ΝΔ και του κ. Μηταράκη για την τύχη της επαγγελματικής εκπαίδευσης στη Χίο, θα θέλαμε να τους συστήσουμε να κοιτάξουν την ουσία των πραγμάτων γιατί η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων έχει κοντά ποδάρια. Όλοι γνωρίζουν τις συνέπειες που είχε τόσο για τους σπουδαστές όσο και για τους καθηγητές των ΕΠΑΛ η κατάργηση ειδικοτήτων που ψήφισε η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Όσον αφορά την ίδρυση επαγγελματικού Γυμνασίου στη Χίο, η πρόταση αυτή έχει τεκμηριωθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχει ήδη προωθηθεί στις διευθύνσεις του Υπουργείου Παιδείας»

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ