23.5.2012 13:28

«Μικρών» διεργασίες

 
Κατά πως όλα δείχνουν στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα πάρουμε στα χέρια μας λιγότερα ψηφοδέλτια. Ειδικά τα κόμματα που παρά τρίχα δεν διάβηκαν το κατώφλι της Βουλής αναζητούν τρόπους συνεργασίας με μεγαλύτερα ή και το αντίστροφο, για να είμαστε αντικειμενικοί.
Έτσι, εκτός απροόπτου δεν θα πάρουμε ανά χείρας ψηφοδέλτιο της «Δημοκρατικής Συμμαχίας» και άρα η Ν.Δ., με την πιθανή ενσωμάτωση της Ντόρας σ’ αυτή, διαθέτει … πάγκο ψηφοδελτίου με Μ. Ζαννίκο και Αγγ. Γλαβά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αν τελεσφορήσει το ειδύλλιο με την «Κοινωνική Συμφωνία», θα έχει να επιλέξει μεταξύ Στ. Καραβασίλη και Μ. Κουντουρούδα και η Μ. Τσάκου της «δράσης» ίσως να είναι υποψήφια σε κοινό ψηφοδέλτιο με τη «δημιουργία ξανά». Όλα τούτα, φυσικά, υπό την προϋπόθεση ότι και οι υποψήφιοι τους στη Χίο δεν έχουν αντιρρήσεις για των κομμάτων τις κεντρικές αποφάσεις.

Ο έντυπος «πολίτης» ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας και στο Google News. Περιμένουμε τα σχόλια σας στο Facebook Page μας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ