6.7.2015 1:40

Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: «Ο λαός απέρριψε τους εκβιασμούς» [ΒΙΝΤΕΟ]

Περήφανη νίκη του ελληνικού χαρακτήρισε το «όχι» ο βουλευτής Χίου του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης που σε δηλώσεις του στον «π» επεσήμανε ότι το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος επιβαρύνει περισσότερο τις ευθύνες της κυβέρνησης για το μέλλον του λαού.

«Δικαιούμαστε να μιλάμε για μια περήφανη νίκη του Ελληνικού λαού που αγνόησε  το σκηνικό τρόμου που είχε στηθεί αυτές τις μέρες, γύρισε την πλάτη σε στο πολιτικό σκηνικό  κατατρομοκράτησης, ψέματος και εκβιασμών που είχε δημιουργηθεί έως τώρα, και απάντησε με ένα περήφανο ΟΧΙ, προστατεύοντας κατ’ αρχήν την αξιοπρέπεια μας σαν λαός και δίνοντας στην πατρίδα μας και σε όλη την Ευρώπη ένα μήνυμα ελπίδας και αξιοπρέπειας. Αυτή η νίκη δεν είναι μια λευκή επιταγή, έχει ένα πολύ υψηλό αντίκρισμα, την οποία οφείλουμε να τιμήσουμε και αυτό θα κάνουμε. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στις επόμενες μέρες που έρχονται, βλέπουμε την επόμενη μέρα γιατί το αποτέλεσμα μας επιβαρύνει με ακόμη περισσότερες ευθύνες  για το μέλλον του λαού μας», ανέφερε. 

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ