15.11.2014 9:31

Μηδενικές αυξήσεις

ΙΔΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΑΓΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΑΧ ΓΙΑ ΤΟ 2015

Aμετάβλητες  παραμένουν για το 2015 οι τιμές των πάγιων στα τιμολόγια της ύδρευσης-αποχέτευσης της ΔΕΥΑΧ. Το διοικητικό συμβούλιο  αποφάσισε κατά πλειοψηφία να διατηρήσει την τιμολογιακή πολιτική της διοίκησης Φυτούση και να μην επιβάλλει αυξήσεις, θεωρώντας ότι το ελλειμματικό ισοζύγιο μπορεί να  ισοσκελισθεί με την προσθήκη εσόδων από εισπράξεις και δράσεις που θα υποστηριχθούν παραγωγικά.

«Με προσπάθεια, οργάνωση και πολύ δουλειά η ΔΕΥΑΧ θα ανταποκριθεί στα καθήκοντα της», τόνισε πο πρόεδρος   Απόστολος Τζιώτης.

«Γνωρίζω τη δουλειά που γίνεται και τις ανάγκες που υπάρχουν, πιστεύω ότι η πρόταση είναι σωστή και μπορεί να παραχθεί έργο», πρόσθεσε συνεναιτικά ο Μιχάλης Φυτούσης.

Σωστή χαρακτήρισε την πρόταση της πλειοψηφίας και η Ερμιόνη Φραζούλη, η οποία επισήμανε ότι η τιμή πώλησης του πόσιμου νερού είναι πολύ ακριβή σε σχέση με την παρεχόμενη ποιότητα.

Ο Γιώργος Γεωργούλη επισήμανε  ότι η ΔΕΥΑΧ πουλάει πολύ ακριβά ορισμένα  τους υδρομετρητές και άλλα εργαλεία και πρότεινε να επανεξετασθεί, όπου είναι δυνατόν, η τιμολογιακή της πολιτική και σε αυτό το αντικείμενο.

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ