19.4.2012 11:01

Μία υποψήφια προς το παρόν για τον Καμμένο

• ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ Η ΛΕΥΚΗ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ - ΡΟΥΣΣΟΥ

 
Απ’ την πλειάδα αυτοπροσφοράς στην ανώμαλη προσγείωση. Κι από τη διαδικτυακή 8άδα ενδιαφερομένων για συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» στη Χίο στην επίσημη ανακοίνωση μιας μόνο υποψηφιότητας, της Λευκής Αντωνάρου Ρούσσου, τα ίχνη της οποίας δύσκολα ανιχνεύονται στη Χίο.
Χθες οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» επίσημα ανακοίνωσαν τα ψηφοδέλτια τους για όλη την Επικράτεια. Κι ενώ σε Λέσβο και Σάμο εμφανίζονται ολοκληρωμένα (5 υποψήφιοι στη Λέσβο, μεταξύ των οποίων και ο νυν βουλευτής Σπ. Γαληνός, 3 για τη Σάμο) στη Χίο αναγράφεται μόνο το όνομα της προαναφερόμενης ιδιωτικής υπαλλήλου. Βέβαια τα ψηφοδέλτια δεν φαίνεται να έχουν τελική μορφή κι ίσως υπάρξουν ενισχύσεις τους και τα επόμενα εικοσιτετράωρα, ωστόσο η απουσία κάθε τοπικού ονόματος θέτει σοβαρές αμφιβολίες για το κατά πόσο διαδικτυακά μπορεί να ολοκληρωθεί ο κύκλος της επιλογής χωρίς να υπάρξει κεντρικός κομματικός συντονισμός.
Η κ. Αντωνάρου Ρούσσου χρημάτισε επιστημονική συνεργάτιδα του Πάνου Καμμένου την περίοδο που ο ίδιος ήταν υφυπουργός Νησιωτικής Πολιτικής κι ενδέχεται να έχει κάποια ρίζα από τη Χίο. Αναμένεται ωστόσο με ενδιαφέρον αν το ψηφοδέλτιο της Χίου θα ενισχυθεί και με άλλα ονόματα ή θα παραμείνει τόσο αδύναμο, όσο εμφανίζεται σήμερα.  

Ειδήσεις σήμερα

Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Ο Πολίτης είσαι εσύ. Γίνε συνδρομητής της εβδομαδιαίας έντυπης έκδοσης.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ