17.7.2012 17:00

Μια υπογραφή μακριά

ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΓΡ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΗΣ ΓΕΦΥΡΙ

 
Προσπάθεια για να επανεκκινηθεί η διαδικασία στο Κόρης Γεφύρι καταβάλλει ο αντιπεριφερειάρχης Κ. Γανιάρης αναζητώντας το νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρη προκειμένου να υπογράψει τη σύμβαση με το νέο ανάδοχο των εργασιών στο φράγμα, την εταιρία PC DEVELOPMENT.
Ο νέος υπουργός αν και έχει αναλάβει πρόσφατα τα νέα του καθήκοντα, πρέπει όσο το δυνατόν γρηγορότερα να κλείσει το φάκελο της ανάθεσης στην εταιρία, για να μην χαθεί επιπλέον πολύτιμος χρόνος που ενδεχόμενα εγκυμονεί και κινδύνους.
Για το θέμα έχει ήδη γίνει μια επικοινωνία μεταξύ του Κ. Μουσουρούλη και του κ. Διβάρη που τρέχει την υπόθεση του Κόρης Γεφύρι για λογαριασμό του υπουργείο, με τον Χιώτη βουλευτή να επισημαίνει την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών χρηματοδότησης του έργου.
Παράλληλα, ίσως και αυτή την εβδομάδα ο Κ. Γανιάρης να μεταβεί στην Αθήνα προσδοκώντας να λάβει την απαιτούμενη υπογραφή του κ. Τσαυτάρη, γεγονός που θα σημάνει και την εγκατάσταση της PC DEVELOPMENT στο χώρο του Κόρης Γεφύρι.
 
Αναζητείται ρευστό....
Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και οι εξελίξεις γύρω από το θέμα της χρηματοδότησης της μελέτης για το δίκτυο ύδρευσης του Κατράρη που επίσης έχει παρουσιάσει καθυστερήσεις.
Τα οικονομικά περιθώρια είναι στενά όμως θα καταβληθεί προσπάθεια να δεσμευθεί το υπουργείο για την εύρεση των πιστώσεων χρηματοδότησης. 

Γίνε μέλος και μέρος του «π». Γίνε έντυπος Συνδρομητής. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το politischios.gr στο Google News

Το politischios.gr και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας για να βλέπετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο politischios.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ