28.1.2014 12:26

Μια πίτα γεμάτη νότες

 Μουσική, τραγούδι και πολύ κόσμο, όλα αυτά μαζί συνέθεσαν την ατμόσφαιρα της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Χίου.
Τους θαμώνες στο Ταμαμ ,όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, διασκέδασαν με τις μουσικές και τα τραγούδια τους τα παιδιά του Γυμνασίου καλύπτοντας από το παραδοσιακό μέχρι και το σύγχρονο  ρεπερτόριο.
Τα μέλη του συλλόγου έκαναν ότι ήταν δυνατόν ώστε οι παρευρισκόμενοι να έχουν ένα πολύ ευχάριστο μεσημέρι ενώ κατά τη διάρκεια κοπής της πίτας από τον Διευθυντή του σχολείου Τ. Κουτσοδόντη, το φλουρί «έπεσε» στο διοικητικό συμβούλιο κι αυτό με τη σειρά του, επέστρεψε την τύχη του στους μαθητές με δώρο μια εκδρομή!

Ειδήσεις σήμερα. Μπείτε στην ομάδα μας στο Viber και δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χίο και το Βόρειο Αιγαίο. Ακολουθήστε μας στο Google News. Σχολιάστε στην σελίδα μας στο Facebook.

Τα νέα της Χίου κάθε Παρασκευή στην πόρτα σας. Γίνετε συνδρομητής της εφημερίδας «πολίτης» συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα εδώ.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ